Britský spevák James Blunt odohrá 28. októbra koncert v bratislavskej Aegon aréne NTC. Hudobník tu predstaví svoje hity You're Beautiful, 1973, Goobye My Lover, Same Mistake, Wisemen, Stay The Night či Carry You Home, ale aj niekoľko nových piesní.

40-ročný rodák z anglického mesta Tidworth do Bratislavy prinesie nové skladby zo svojho ostatného albumu Moon Landing, podľa ktorého pomenoval celé aktuálne turné Moon Landing 2014 World Tour. Z uvedenej nahrávky pochádza aj hit Bonfire Heart, ktorý napísal spoločne s lídrom skupiny One Republic - Ryanom Tedderom.

James Blunt zažil svoju slovenskú premiéru pred šiestimi rokmi. Už vtedy dokázal, že naživo vie ponúknuť poriadnu šou, keď skákal z pódia a tancoval s prekvapenými divákmi. Divochom býva často aj v súkromí, čoho dôkazom je dlhý zoznam jeho bývalých partneriek a údajných mileniek. Okrem skladania romantických piesní a aktívneho sukničkárstva sa však tento bývalý vojak venuje aj charitatívnej činnosti a je aktívnym členom niekoľkých humanitárnych organizácií.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz zo Skalar Music.

Súvisiaci interpreti: James Blunt