Americká rocková kapela Nine Inch Nails vydá v priebehu tohto roka dve nové EP. O ich uvedení na trh informoval líder kapely Trent Reznor prostredníctvom e-mailu, ktorý poslal priaznivcom formácie. V ňom sa vyjadril, že EP Not The Actual Events, ktoré vyšlo vlani v decembri, je prvou nahrávkou z plánovanej trilógie.

"Vedeli ste, že Not The Actual Events je prvou časťou trilógie spriaznených EP, ktoré budú vychádzať s odstupom šesť až osem mesiacov? Teraz už viete," napísal a dodal, že detaily o nahrávkach ponúknu v blízkej dobe.

Druhé EP by sa malo pravdepodobne dostať na trh pred letnými koncertami Nine Inch Nails, z ktorých prvý sa uskutoční 23. júla v Los Angeles.

Trent Reznor založil Nine Inch Nails v roku 1988. Debutovali o rok neskôr nahrávkou Pretty Hate Machine, z ktorej pochádza aj singel Head Like A Hole. Nasledovali albumy The Downward Spiral (1994), The Fragile (1999), With Teeth (2005), Year Zero (2007), Ghosts I-IV (2008), The Slip (2008) a Hesitation Marks (2013). Na konte majú dve Grammy a tiež dve ceny Kerrang!.

Zdroj: SITA
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Nine Inch Nails