Je to nikdy nekončiaca párty, ktorú vo videoklipe k skladbe Promises zažívajú Calvin Harris a Sam Smith. Hlavnú úlohu v klipe hrajú tanečníci, ktorí tancovali aj s Madonnou, Princeom či Rihannou. Novinka vzdáva poctu subkultúre LGBTI komunity známej ako ball culture, ktorá aj tanečníkom v klipe umožnila vypustiť svoje skryté ja.

O réžiu nablýskaného videoklipu sa postaral Emil Nava. Vo videu možno okrem Harrisa a Smitha vidieť napríklad modelku Winnie Harlow či niektorých tanečníkov z ball culture, ktorí na začiatku klipu hovoria, čo pre nich táto subkultúra znamená. "Keď vyrastáte v Bronxe, musíte mať hrošiu kožu. Našiel som Vogue (tanečný štýl) a umožnil mi vyjadriť sa tak, ako som to nemohol spraviť pri ničom inom," uviedol tanečník. 

Videoklip pritom zobrazuje nikdy nekončiacu párty. Všetci sa bavia v tanečnom klube či na prehliadkovom móle a aj podľa slov jedného z hlavných aktérov Sama Smitha zábavu vôbec nemuseli kvôli klipu predstierať. "Nikdy som nezažil tak zábavné natáčanie videa," priznal  Smith. 



Zdroj: SITA (rollingstone.com)
Foto: facebook.com/samsmithworld

Súvisiaci interpreti: Calvin Harris, Sam Smith