Formácia Cigánski diabli už 19. novembra odštartuje turné, v rámci ktorého sa predstaví v 17 slovenských mestách. Pôjde u unikátnu medzinárodnú hudobno-tanečnú šou s tanečníkmi Totta Ovidia, sólistu Cirque du Soleil.

V programe vystúpi aj speváčka Vanessa Šarközi a nebude chýbať ani špeciálne tanečné sólo Silvie Šarközi. Všetky koncertné skladby 90-minútového programu vznikli špeciálne pre tento spoločný projekt.

Cigánski diabli pritom len nedávno pokrstili svoj nový album Carmen "búrlivým vínom" - francúzskym Carmenere z Bordaux. Štvorlístkom krstných rodičov nového CD sa stali riaditeľka vydavateľstva Star Production Mária Reháková a nechýbali ani hereckí protagonisti televízneho seriálu Búrlivé víno Henrieta MičkovicováFilip Tůma. Štvoricu uzatváral významný rakúsky hudobný skladateľ a virtuóz Georg Breinschmidt.

Vstupenky na turné:  Predpredaj.sk

Orchester Cigánski diabli je osemčlenný súbor, ktorý od svojho prvého verejného vystúpenia zaznamenal obrovský ohlas nielen u publika, ale aj u hudobnej kritiky. Za sebou majú napríklad vystúpenia v prestížnych koncertných sálach ako je Berlínska filharmónia či Istanbulský Is Sanat, ale predstavili sa aj v Južnej Kórei, Anglicku, Austrálii, Kanade, Japonsku alebo Číne.

Termíny koncertov:

19. novembra - Žilina
20. novembra - Trenčín
22. novembra - Nové Zámky
23. novembra - Myjava
24. novembra - Dolný Kubín
25. novembra - Košice
26. novembra - Topoľčany
30. novembra - Dubnica nad Váhom
1. decembra - Humenné
2. decembra - Komárno
9. decembra - Považská Bystrica
10. decembra - Lučenec
11. decembra - Liptovský Mikuláš
12. decembra - Ružomberok
14. decembra - Banská Bystrica
15. decembra - Bratislava
16. decembra - Trnava

Zdroj: SITA, archív Hudba.sk
Foto: Ciganskidiabli.sk

Súvisiaci interpreti: Cigánski diabli