Nahrávka Honeymoon, ktorá je už podľa americkej speváčky do veľkej miery takmer hotová, bude obsahovať produkciu od Marka Ronsona. Producent a hudobník to potvrdil v rozhovore pre magazín Interview.

"Dnes a zajtra budem nahrávať niečo s Lanou Del Rey. Našiel som tu jedno špičkové štúdio," povedal v rozhovore pre magazín Interview producent Mark Ronson. Nebol si však istý, či ich spolupráca vôbec uzrie svetlo sveta: "Ja neviem. Ona má nejaké skladby a ja mám nejaké demonápady. Ak sú naozaj dobré, možno sa jej zapáčia a na ten bod nadviažeme."

Lana Del Rey len nedávno potvrdila, že nadchádzajúci album Honeymoon má hotových už deväť skladieb a chýba mu len zopár ďalších, "aby sa to celé spojilo". Podľa speváčky bude nová kolekcia odlišná od minuloročného albumu Ultraviolence, a viac podobná prvým dvom nahrávkam pod jej aktuálnym umeleckým menom.

Producent, ktorý dostal na výslnie speváčky ako Adele či Lily Allen sa po piatich rokoch pripomenul oživením disco a funkového obdobia 70. rokov. Na albume Uptown Special, ktorý vydal koncom januára tohto roka je možné nájsť aj hit Uptown Funk s Brunom Marsom, ktorým naozaj otvoril bránu do minulosti. Preto bude zaujímavé sledovať, či sa nechá týmto trendom ovplyvniť aj pri tvorbe s interpretkou skladby Born To Die.

 
Autor: Hudba.sk (zdroj: DigitalSpy.co.uk)
Foto: Facebook.com/lanadelrey

Súvisiaci interpreti: Lana Del Rey, Mark Ronson