Po štyroch úspešných singloch v angličtine vsadili tentoraz Support Lesbiens na jediný český text na svojom minuloročnom albume Glow. Klip k piesni Hazardér, ktorú otextoval Xindl X, vznikol na krste dosky v pražskom klube Brloh.

"Všetci máme v sebe uličníka, všetci nejakým spôsobom hneváme, niekedy sa odtrhneme zo svojich (pomyselných) reťazí. Ale našou hlavnou prirodzenosťou je konať dobro, vieme, že je to správne. Hazardér je pieseň o človeku, ktorý sa nesnaží svoje prestrelky ospravedlňovať, ale za cnosti srdce a tie, ktoré miluje, by obetoval všetko," hovorí spevák Dušan Marko.

Pre Support Lesbiens sa jedná už o štvrtý videoklip k aktuálnemu albumu a zároveň o prvé ozajstné živé video. Natočené bolo na februárovom krste dosky Glow v pražskom klube Brloh. Kapela túto príležitosť poňala ako veľkú oslavu hudby so svojimi priateľmi a najbližšími spolupracovníkmi. Zároveň tu dohodla rad zaujímavých spoluprácou na budúci rok. V sprievode skupiny, ktorá v Brlohu naživo premiérovo predviedla skladby z úspešnej dosky Glow, vystúpili tiež výborní backvokalisti - Lenka Novotná, Juraj Holoda a Marlene Wilfing.


Predchádzajúce štyri single zo spomínanej nahrávky Movin 'On, Brighter Day, Ocean a Little By Little sa v rádiovom éteri tešili veľkej popularite. V oficiálnom rebríčku najhranejších domácich skladieb atakovala každá z nich najvyššie priečky.

Hazardér podľa všetkého nebude poslednou pripomienkou aktuálnej dosky Glow s vplyvmi mnohých ďalších žánrov. Skupina sľúbila, že do budúcnosti vydá ešte aspoň dva ďalšie single. Nový repertoár bude pochopiteľne tiež neoddeliteľnou súčasťou nadchádzajúcich koncertov. V súčasnosti sa už hudobníci intenzívne pripravujú na nabitú letnú sezónu.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Zdena Selignerová.

Súvisiaci interpreti: Support Lesbiens