Po koncerte na maďarskom festivale Sziget, kde sa americké duo LMFAO predstaví v nedeľu, si to formácia preslávená "stupídne chytľavými" tanečnými hitmi zamieri rovno do Bratislavy. Presne o týždeň, v utorok 14. augusta, si slovenskí fanúšikovia po prvý raz vychutnajú naživo skladby ako Party Rock Anthem či Sexy And I Know It.

Podľa organizátorov koncertu sú na vystúpenie kalifornských šoumenov LMFAO v bratislavskej Inchebe v predaji posledné vstupenky v cene 35 eur. V ponuke sú tiež "VIP kaskády" so státím na vyvýšených plochách a klasické VIP vstupenky za 60 eur. Tie zabezpečujú sedenie na VIP tribúne s priamym výhľadom na pódium, samostatný VIP vchod, oddelené VIP parkovisko pre autá, služby VIP baru s pestrou ponukou nápojov
a nápoj zdarma.

Program otvoria už niekoľko hodín pred koncertom DJ Carlo & DJ Brano, po nich bude nasledovať Bacil & Rakby, DJ Kappa a tanečná skupina Ladylicous, ktorá si pripravila špeciálnu šou presne pre túto príležitosť. Mimoriadnym hosťom LMFAO bude aj slávny dídžej Bruno from Ibiza, či maďarská DJka a modelka Lia Kustanczi. O finále večera sa postará DJ Breeth. Celá párty tak môže podľa plánov trvať až do skorého rána.

Viac sa o formácii LMFAO a jej koncerte v Bratislave dočítate TU.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z agentúry Publique.

Súvisiaci interpreti: LMFAO