Prešovský DrikIn Fest je podujatie obľúbené nielen u fanúšikov, ale aj u samotných muzikantov. Po tretíkrát sa na tomto minifestivale na parkovisku stretnú 9. augusta. V programe okrem iných vystúpia Šarišská nátierka, Hrdza, Edo Klena & Klenoty, Frequency, Millas Groove aj Heľenine Oči.

"Leto máme naozaj nabité, ale našli sme si priestor zahrať na tomto podujatí. Mnohí účastníci sa poznajú dlhé roky, a preto panuje na 'drinkine' rodinná atmosféra. Teším sa hlavne na kapely ako Šarišská nátierka, Edo Klena a Hrdza," uviedol Martin 'Lynch' Mihalčin z Heľeniných Očí.

"Sledoval som aj predošlé ročníky, vnímam komunitu, ktorá tvorí a pracuje v priestore Umpax. Pre mňa je to naozaj miesto, kde sa muzikanti stretávajú vo voľnom čase a plánujú svoje ďalšie hudobné kroky... Je to veľmi pozitívny priestor," dodal. Šarišská stálica vystúpi na podujatí s novým basgitaristom a programom, ktorý momentálne znie na festivaloch po celej republike.
 
Na treťom ročníku DrinkIn Festu sa predstavia Millas Groove, Frequency, Edo Klena a Klenoty, Šarišská nátierka, Hrdza a Heľenine Oči. Väčšina účinkujúcich bola hosťami v multimediálnom štúdiu Umpax počas relácie Svetlá hodinka. Okrem koncertov sa na podujatí ukážu členovia StreetInk Tatoo Studia, ktorí sa postarajú o maľovanie na telo a porozprávajú o tetovaní. Po 22:00 začne afterpárty bez vstupného s BackLove DJ's. Kapacita festivalu je 600 návštevníkov.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček, PR manažér podujatia.

Foto: Hel.sk

Súvisiaci interpreti: Heľenine oči