Americký hudobník Marilyn Manson v stredu večer skolaboval počas vystúpenia v kanadskom Saskatoone. Štyridsaťštyriročný muzikant pri interpretácii skladby The Beautiful People najprv stíchol, začal sa presúvať smerom k bubeníkovi, údajne zvracal a na chvíľu stratil vedomie.

Návštevníci koncertu pritom nevedeli, či ide o súčasť vystúpenia, pretože kapela hrala ďalej a koncert prerušila až po dohratí skladby. Mansona medzitým z pódia odviedli členovia tímu. Udalosť dokumentuje viacero videí, ktoré sa krátko po koncerte objavili na Youtube. Koncert musel byť následne ukončený, no fanúšikovia neprišli o veľa, keďže podľa Setlist.fm je spomínaná skladba jeho poslednou v setliste aktuálneho turné. Po nej nasleduje už len outro v podobe coveru piesne You're So Vain od poprockovej speváčky Carly Simon.

Marilyn Manson, resp. jeho manažment sa ku kolapsu zatiaľ nevyjadrili ani na oficiálnej stránke ani na Facebooku. Podľa magazínu Loudwire bola príčinou nevoľnosti chrípka, Manson sa údajne celý deň necítil dobre, no napriek tomu sa rozhodol koncert odohrať. Po incidente odmietol ísť do nemocnice a zostal odpočívať v hotelovej izbe. Dnes by sa mal spolu s predkapelou Butcher Babies predstaviť v ďalšom kanadskom meste Calgary. Podľa promotéra koncertu je pripravený vystúpiť.

Upozornenie: Len pre silné žalúdky. Nevhodné pre deti.


Zdroj: SITA (Tmz.com), Loudwire.com, Setlist.fm
Foto: Lindsay Usich - Marilynmanson.com

Súvisiaci interpreti: Marilyn Manson