Britská speváčka Lily Allen po nedávno avizovanom návrate k hudbe nezaháľa. Okrem toho, že tento týždeň zverejnila oficiálny videoklip k aktuálnemu singlu Air Balloon, stihla predstaviť aj novú pieseň s názvom L8 CMMR, ktorá sa bude nachádzať na soundtracku k druhej sérii seriálu Girls.

Koncom januára ponúkla dvadsaťosemročná interpretka svojim fanúšikom animovanú verziu klipu k aktuálnemu singlu Air Balloon, ktorý sa bude nachádzať na pripravovanom treťom štúdiovom albumu. Oficiálny videoklip, ktorý speváčka nahrávala v Kapskom meste, zverejnila tento týždeň na svojom Youtube.

V čistej, človekom nedotknutej prírode, obklopujú Lily Allen v novom klipe pestrofarebné poletujúce motýle, pasúce sa zebry, divoko rastúce muchotrávky nadľudských rozmerov či dokonca krotký leopard, ktorý sa nebráni speváčkinmu objatiu. Okrem toho ponúka novinka zábery na speváčku voľne poletujúcu vesmírom, ktorým spolu s ňou poletuje aj Ježiš na kríži vytesaný z kameňa.


Zverejnila aj pieseň k seriálu Girls

"Myslím si, že ten seriál je úžasný, takže som o tom v podstate ani nemusela uvažovať. Producent Greg Kurstin, s ktorým som túto pieseň zložila, pustil niekoľko mojich nových skladieb jednému svojmu kamarátovi, ktorý spolupracuje na tomto seriáli. Manishovi Ravalovi, ktorý má na starosti hudbu, sa zjavne tieto skladby páčili, a neskôr požiadal Grega, či by mohol jednu z nich použiť v seriáli," prezradia 28-ročná speváčka v rozhovore pre magazín Rolling Stone.


Autorka: Miroslava Rabčanová (zdroj: SITA, nme.com)
Foto: AP Photo/Joel Ryan

Súvisiaci interpreti: Lily Allen