Americká rocková formácia Paramore musela zrušiť dva koncerty, ktoré mali odohrať 4. a 5. augusta v Texase. Dôvodom bola choroba speváčky Hayley Williams.

25-ročná rodáčka z Meridianu v Mississippi o tom informovala prostredníctvom webstránky Paramore.net, kam napísala, že trpí infekciou dýchacích ciest a celkovým vyčerpaním. Priznala tiež, že je z toho veľmi smutná, pretože neznáša, ak musí čokoľvek rušiť. Zároveň sa fanúšikom poďakovala za porozumenie a dodala, že ak sú sklamaní, chápe to. Vďaku vyjadrila aj kapele Fall Out Boy, ktorá predĺžila svoje pondelkové vystúpenie a zastúpila tak Paramore. Nasledujúce koncerty by sa mali uskutočniť podľa plánu.

Biografia

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Debutovali o rok neskôr albumom All We Know Is Falling, po ktorom nasledovali nahrávky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013). V roku 2010 z kapely odišli dvaja zakladajúci členovia - bratia Josh a Zac Farrovci.

V súčasnosti tvoria zostavu speváčka Hayley Williams, basgitarista Jeremy Davis a gitarista Taylor York, pričom na koncertoch s nimi hrávajú ďalší traja hudobníci. Na konte majú dve Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award, tri NME Awards a tri nominácie na Grammy.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/paramore - Adam Elmakias

Súvisiaci interpreti: Paramore