Minulý rok zaujali v šou Česko Slovensko má talent, v ktorej sa dostali do semifinále, no to bol iba začiatok. Odvtedy štvorica mladých dievčat Forsomeone vystúpila na desiatkach akcií a koncertov a tento rok popri prevzatých skladbách začínajú prezentovať aj vlastnú tvorbu.

Po coververziách skladieb svojich hudobných vzorov ako Destiny's Child, All Saints, Little Mix či Jessie J ponúkajú Forsomeone vlastnú novinku Up in the Party, ktorú produkoval Mišo Biely z formácie 4D. Sprevádza ju videoklip, v ktorom chcú mladé speváčky ukázať život mladých ľudí a vzťahy medzi nimi. O scenár sa postarali samotné členky formácie, ktoré sa inšpirovali vlastnými príbehmi vzťahmi, réžiu zverili do rúk mladého režiséra známeho pod pseudonymom Suledsgn (Billy Barman, Bekim, Zverina...).


Forsomeone tvoria tínedžerky Laura "Lauren" Wengová, Michaela "Mishel" Chovancová a Veronika "Ronie" Adamičková spoločne s 22-ročnou, v šoubiznise už ostrieľanou Alžbetou "Betty" Ferencovou. Tá je známa ako modelka, finalistka slovenskej Miss Universe 2010 či ako herečka z Paneláku. Skúsenosti však nazbierala najmä vďaka tancu, ktorému sa venuje od detstva. Ako tanečníčka mala možnosť vystupovať na jednom pódiu s hviezdami ako Sean Paul, Robin Thicke a Run DMC, predstavila sa aj na filmovom festivale v Cannes či na Broadwayi.

"Vždy som chcela spievať, ale nebola som si nikdy istá. Keby nebolo dievčat, tak by som s tým nikdy nevyšla. Sú moja veľká podpora. Na jednej strane sa aj trochu bojím, aby som im neuškodila tým, že som relatívne známa. Aby neprišiel moment, keď sa začne rozoberať, že robím všetko. Ale bola to šanca a využila som ju," povedala Ferencová po úspešnom začiatku v Česko Slovensko má talent.

Text: Hudba.sk (zdroj: Facebook.com/forsomeone.sk, Pluska.sk)
Foto: Suledsgn