Ben Cristovao sa vracia do Bratislavy! Už 10. decembra predstaví so živou kapelou piesne zo svojho najnovšieho albumu Palmy a Neony, ktorý vyjde len pár dní pred koncertom.

Český spevák Ben Cristovao má za sebou ďalší úspešný rok plný silných singlov. Pesničky Penny, ASIOPure Girl zverejnil v ostatných mesiacoch spolu s videoklipmi, ktoré majú na Youtube milióny zhliadnutí. Všetky tri sa tiež objavia na novom, už štvrtom štúdiovom albume, ktorý Ben práve finišuje spoločne so svojím kanadskými producentmi The Glowsticks.

Album dostal názov Palmy a Neony: "Palmy preto, že rád cestujem a sú pre mňa symbolom úniku z tohto sveta. Neóny sú zas kluby a svetlá. Názov zároveň obsahuje hru so slovami, keď vložím medzeru a sú to 'ne ony'. Ku klubom patrí určitý typ dievčat, na ktoré si človek musí dať pozor, čo je rozpísané aj na albume," vysvetľuje spevák.

V bratislavskom Ateliéri Babylon sa fanúšikovia môžu tešiť na skvelú show, ktorú podporí živá kapela aj dvojica tanečníkov Fugi a Kenny. Minuloročný koncert v Bratislave bol vypredaný, umelec očakáva, že úspešný bude aj ten tohtoročný, ktorý sa uskutoční v sobotu 10. decembra.

Vstupenky:  Predpredaj.sk   


Redakciu Hudba.sk informovala PR manžérka Linda Wagnerová.

Foto: Facebook.com/Cristovao.Ben

Súvisiaci interpreti: Ben Cristovao