Skupina P.S. sa vracia na slovenskú hudobnú scénu vo vynovenej zostave. Na jej čele stále stojí speváčka Magda Vyletelová, no okrem nej v súčasnej zostave nepôsobí žiaden z pôvodných členov. V novom zložení a s novým programom sa formácia predstaví 7. marca na premiérovom koncerte v bratislavskom klube Rock cafe.

Po niekoľkoročnnej odmlke na seba kapela po prvýkrát upozornila už začiatkom roka 2012, kedy zverejnila nový singel Tvoje dobro. Na comebackový koncert, ktorým sa formácia môže svojim priaznivcovm opäť pripomenúť, sa však Magda Vyletelová a jej noví spoluhráči odhodlali až teraz. Premiérový koncert odohrajú 7. marcabratislavskom klube Rock cafe, kde si fanúšikovia budú môcť zaspomínať na niekdajšie hity Ži, Neváhaj a zhasni, Čítam ti z ruky alebo na coververziu skladby Nemožná.

Kariéra speváčky Magdy Vyletelovej a skupiny P.S. sa začala v januári 1999. O dva roky neskôr kapela vydala svoj prvý a zároveň veľmi úspešný singel „Ži“. Najúspešnejším singlom sa však stala skladba „Neváhaj a zhasni“. Tá sa dostala aj do uší speváka skupiny Roxette, Pera Gessla. Magda s Braňom sa pri tvorbe spomínaného hitu, opreli o jednu zo skladieb švédskeho dua. Počas svojho pôsobenia na slovenskej scéne, kapela P.S. vydala štyri štúdiové albumy a jednu výberovku. V roku 2008 sa z hudobnej scény vytratila, no dnes je tu opäť v novom zložení a s novým programom.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Veronika Pullmannová.

Súvisiaci interpreti: P.s.