Členovia anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction, ktorá má momentálne prestávku, budú tiež sólovými interpretmi. V rozhovore pre stanicu E! News to uviedol Simon Cowell, majiteľ vydavateľstva Syco Music, pod ktoré formácia patrí.

"Som si absolútne istý, že aj ostatní chlapci pôjdu v stopách Zayna Malika a budú mať tiež sólové kariéry. Od začiatku bolo jasné, že si budú musieť dať pauzu. Nemôžete stále pracovať v takom tempe, ako pracovali oni. Počas najbližších mesiacov oznámime množstvo noviniek, ale naďalej platí, že toto nie je ich koniec," vyhlásil Simon Cowell.

One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu vlani v marci opustil a už o pár dní (25.3.) ako prvý vydá svoju debutovú sólovku. Na novinke s názvom Mind Of Mine sa bude v základnej verzii nachádzať štrnásť skladieb vrátane singla Pillowtalk, s ktorým dobyl americký aj britský singlový rebríček, a skladby It's You. Deluxe edícia bude obsahovať ešte ďalšie štyri piesne. Na albume bývalého člena formácie One Direction sa ako hostka predstaví americká speváčka Kehlani.

Pozrite si videoklip It's You, v ktorom si Zayn zahral s herečkou Nicolou Peltz:


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: One direction