Jeden z najzaujímavejších zahraničných nováčikov roku 2012, berlínske duo Me And My Drummer, si v septembri príde znovu zahrať do Bratislavy. Ich minuloročné vystúpenie bolo pritom jedným z najväčších koncertných prekvapení.

Berlinské duo Me And My Drummer príjemne šokovalo, keď dovtedy úplne neznámy súbor vypredal bratislavské Kultúrne centrum Dunaj. Ich skladba You´re A Runner sa krátko nato stala veľkým hitom na nezávislých rádiách vrátane slovenského Rádia FM.

Hudba speváčky a klávesistky Charlotte Brandi a jej bubeníka Matza Pröllochsa v mnohom pripomína tvorbu Florence And The Machine či Bat For Lashes. Debutový album The Hawk, The Beak, The Prey si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorý tvorbu Me And My Drummer prirovnáva k súborom ako Lamb či Portishead.


Me And My Drummer si Bratislavu a tunajšie publikum nevedeli vynachváliť a preto slovenskú metropolu neobídu ani tento rok. Ich koncert sa uskutoční 4. septembra v KC Dunaj. Prvých sto vstupeniek v uvádzacej cene 10 eur je už k dispozícii na stránke www.orepole.sk. Po vypredaní prvej stovky vstupeniek v cene 10 eur sa cena zvýši na 12 eur, na mieste bude vstupné 15 eur. 

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová z Ore Pole.

Súvisiaci interpreti: Me and My drummer