Austrálska raperka Iggy Azalea nečakane zverejnila skladbu Azillion z jej pripravovaného albumu Digital Distortion. Novinku predstavila v piatok 8. januára prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde publikovala odkaz na portál Soundcloud, na ktorom sa nahrávka nachádza.

Dvadsaťpäťročná interpretka tiež na Twitteri napísala, že si niečo pre svojich fanúšikov a fanúšičky pripravila aj na 14. januára. O tom, že bude nečakane zverejňovať piesne, virálne videá a rôznorodý obsah informovala hudobníčka už v decembri, pričom tiež prezradila, že prvý singel z jej druhej štúdiovky sa bude volať Team.



Iggy Azalea
, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa zo Sydney ako šestnásťročná presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Objavila sa aj vo filme Rýchlo a zbesilo 7 (2015).  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/iggyazalea

Súvisiaci interpreti: Iggy Azalea