Americká speváčka a skladateľka oznámila vydanie svojho deviateho štúdiového albumu, ktorý dostane názov Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Blvd. Tridsaťsedemročná umelkyňa ním nadväzuje na úspešné a kritikmi uznávané albumy Blue Banisters a Chemtrails Over The Country Club.


Očakávaná albumová novinka vyjde 10. marca a speváčka stihla už v decembri navnadiť fanúšikov rovnomenným titulným singlom. Je ním emotívna klavírna balada doplnená o hutné sláčikové pasáže a výrazné vrstvené vokály. Producentom albumu je Jack Antonoff, s ktorým Lana Del Rey pracovala aj v minulosti na albumoch Norman Fucking Rockwell! či Chemtrails Over the Country Club.


So zverejnením dátumu vydania novej štúdiovky zároveň speváčka zverejnila na svojich sociálnych sieťach aj mená ľudí, s ktorými na novinke spolupracuje. Sú medzi nimi Mike Hermosa, Drew Erickson, Zach Dawes a Benji. Hosťami albumu by mali byť Tommy Genesis, Father John Misty, Judah Smith, kapela Bleachers, Jon Batiste či SYML.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Karolína Zboniaková z vydavateľstva Universal Music. Text správy sme doplnili a upravili.

Súvisiaci interpreti: Lana Del Rey