Festival Sziget tento rok pripravil pre hudobných fanúšikov po celom svete aj live stream z podujatia. Vystúpenia zo štyroch najväčších scén - Main Stage, A38 Stage, Telekom Arena a MasterCard World Music Stage - môžete každý deň až do nedele sledovať aj na Hudba.sk.

Organizátori Szigetu už od pondelka vysielajú na troch kanáloch každý deň niekoľko vybraných koncertov. Priame prenosy sú na programe vždy od 16:00, ani dovtedy však nie je o kvalitné koncerty núdza. Každý deň sa totiž od rána do 16tej vysielajú kompletné záznamy koncertov z predchádzajúceho dňa.

Live stream nájdete na konci článku, ale aj na webstránke Szigetfestival.com a na oficiálnom Youtube kanáli festivalu, kde si môžete nastaviť pripomienky na jednotlivé koncerty.

FOTO: Ako je na Szigete? Pozrite si atmosféru najlepšieho európskeho festivalu!

Kráľovná Szigetu: Strhujúca a živelná Florence Welch predviedla dokonalú šou

Dnes si môžete v zázname pozrieť napríklad koncerty Taraf de Haidouks (12:50), Kadebostany (12:55), Interpol (14:10) a The Ting Tings (14:05). Priame prenosy budú dnes odvysielané z koncertov Awolnation (15:55), The Subways (18:25) alebo Kasabian (19:25).

V sobotu budú na programe The Egyptian Project, Hollywood Undead, Foxes alebo Paloma Faith a v nedeľu José González či Sander van Doorn. Potešia aj prenosy zo špeciálnych párties pod hlavným pódiom, ktoré sa konajú každý deň o 19:00. Ak sa naladíte dnes o 18:55, uvidíte ako to vyzerá, keď sa desaťtisíce ľudí zabávajú s farbami.

Prehrávač a kompletný zoznam nadchádzajúcich prenosov:



Zdroj: Sziget
Foto: Martina Mlčúchová