Kapela Medial Banana a speváčka Katka Ščevlíková zverejnili spoločnú skladbu, ktorou chcú dostať svojich fanúšikov do tej správnej pohodovej nálady. Nalaďte sa aj vy na predsviatočnú atmosféru s piesňou Chill.

R&B ladený kúsok vyšiel na producentskej reggae & dancehall kompilácii Sklizeň 2014, ktorú vydalo české Coco Jammin production pod taktovkou Andělom oceneného producenta a hudobníka Adama Lančiho alias Cocomana. Dvojalbum prináša bohatý výber piesní česko-slovenských a svetových interpretov.


Novinku Chill si budú môcť fanúšikovia vychutnať aj na koncerte, ktorý sa uskutoční v sobotu 20. decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Počas večera oslávi formácia Medial Banana päť rokov svojho pôsobenia na hudobnej scéne.

Na slávnosti slovenského reggae a ska nabudú chýbať ani ďalšie mená. Príde najstaršia slovenská ska kapela Polemic pôsobiaca na scéne vyše 25 rokov, za ktoré stihla vydať sedem štúdiových albumov. Účasť prisľúbili aj MCs Rida Radar, Ryhha a Loopata Makay. Za gramcami sa predstaví DJ Simple Sample, jeden z organizátorov Uprising festivalu. Okrem neho prídu selektori Respect Vibration Sound a o zábavu sa postará aj Fayahsound.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Informácie pre Hudba.sk poskytol Sveťo Moravčík z Kulturise.

Foto: Medialbanana.com

Súvisiaci interpreti: Medial Banana