Slovenská kapela Wadda zverejnila videoklip k svojmu novému singlu s názvom Nahlas ako sa dá (Prišiel čas!). Celý videoklip v sebe nesie revolučnú myšlienku, pričom členovia kapely sa snažia vyjadriť svoj názor na súčasný systém.

"Snažili sme sa vyjadriť naše pocity a myšlienky nad niektorými situáciami, ktoré sa dejú v našom okolí. Taktiež týmto spôsobom vyjadriť podporu skupinám aktivistov, ktorí sa snažia o zmenu," uviedol spevák mopy. Pôvodne mala kapela v pláne prezentovať túto skladbu iba ako lyrics video, nakoniec však vlastnými silami vyrobila videoklip. Pieseň je prvým singlom z pripravovanej série singlov, ktoré skupina plánuje postupne zverejňovať počas celého roka 2014.  


Kapela Wadda vznikla v roku 2005 v Žiline. Na scéne debutovala albumom Včera deň sa zrazu zbláznil (2009) a v roku 2012 pridala druhý štúdiový album Len raz. V súčasnosti kapela funguje v trojčlennej zostave Miroslav "mopy" Benčo (spev, gitara), Jakub "kubo" Dostálek (basa, klávesy) a Emil "eshus" Šustek (bicie nástroje).

Informácie pre Hudba.sk poskytla manažérka skupiny Wadda Eva Malichová.

Súvisiaci interpreti: Wadda