Tomáš Buranovský pracoval na svojej debutovej platni štyri roky. V ich priebehu stihol so skladbou Blízko cieľa zvíťaziť na Košickom zlatom poklade 2010 a v poslednej edícii Česko Slovensko má talent postúpil do finále. Album s názvom Čas slávnostne vydal a pokrstil v deň svojich menín.

Krst samotný otvoril spevák kapely No Name, Igor Timko, ktorý sa zhostil úlohy krstného otca albumu. "Presadiť sa nie je nikdy ľahké. Keď sme začínali, boli sme s IMT Smile dve skupiny, ktoré zrazili na kolená dancefloor. Verím, že sa to podarí aj Tomášovi. Našim šťastím bolo, že v tom čase slovenské a české rádia začali hrať domácu produkciu, a to nám dosť pomohlo. Prajem si, aby rovnaké možnosti mali mladí speváci a kapely aj dnes."

Z Timkovho pohľadu vlastní Tomáš Buranovský dva základné predpoklady – talent a podporu rodiny, ktoré sú podľa neho pre dosiahnutie úspechu nevyhnutné. "Treťou dôležitou vecou je viera v to, čo človek robí. V roku 2000 sme naložili v Košiciach aparatúru do Avie a 28 dní sme cestovali do Brna. Všetci nás od toho odrádzali, lebo vraj Česi sú konzervatívni. Išli sme však ďalej bez ohľadu na to, či sme zarábali alebo prerábali a o pol roka sme mali plné haly," prezradil frontman No Name.

Špeciálnym prekvapením pre Buranovského bol list od maestra Karla Gotta, ktorý mladému spevákovi napísal: "Milý Tomáš, gratulujem Ti k Tvojmu debutovému albumu, ktorý práve dnes krstíš. Prajem Ti, aby si s ním mal úspech a z toho, čo som z neho počul, mám pocit, že s ním úspech mať budeš. Si na správnej ceste, nech sa Ti darí."

Tomáš Buranovský - Blízko cieľa

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.