Chris Brown po druhom rozchode s Rihannou neprežíva práve najlepšie obdobie, aktuálne sa v médiách objavila správa o jeho záchvate počas nahrávania. V prípade zranenia gitaristu Gema Archera (Beady Eye, predtým Oasis) vyplávali na povrch nové informácie a spevák Usher si na súde s exmanželkou udržal možnosť starať sa o svojich synov.

Americký spevák Chris Brown v súčasnosti zažíva veľa stresu v súvislosti s problémami so zákonom, do ktorých sa dostal. Cez týždeň si vylial zlosť na Twitteri, no ešte vážnejším dôkazom, že má toho dosť, je záchvat, ktorý dostal v piatok. Došlo k tomu v nahrávacom štúdiu, kam spevákovi privolali záchrannú službu. Ten však odmietol odvoz do nemocnice. Podľa portálu TMZ mal Brown záchvaty už ako dieťa. Spevákov hovorca pre magazín Us Weekly potvrdil, že príčinami záchvatu bolo vyčerpanie a stres. "Chris dostal skoro ráno v nahrávacom štúdiu záchvat, nie však epileptický. Nehospitalizovali ho však, neskôr ho vyšetril jeho lekár, ktorý určil ako príčinu vyčerpanie a emočný stres. Za tie môžu predovšetkým neopodstatnené obvinenia a taktiež neustála negativita, ktorej je vystavený," vyhlásil hovorca.

Rodák z Virgínie momentálne čelí obvineniu zo spôsobenia dopravnej nehody a následného úteku z miesta činu. Súd mu preto v júni na základe žiadosti prokurátora zrušil podmienečný trest za útok na bývalú priateľku Rihannu z roku 2009, spevák však nemusel nastúpiť do väzenia. Sudca ho prepustil na jeho vlastnú zodpovednosť s tým, že sa musí znova dostaviť na súd 15. augusta. Ak však potom sudca rozhodne, že spomínanou nehodou porušil podmienku, môže ísť do väzenia až na štyri roky.

Nešťastný pád zo schodov a takmer utopené dieťa

Gitarista britskej skupiny Beady Eye Gem Archer údajne utrpel fraktúru lebky po tom, čo doma spadol zo schodov. Informoval o tom denník The Sun. Samotná kapela pritom podrobnosti Archerovho zranenia médiám prezradiť nechcela. Hudobníka, ktorý sa zranil 1. augusta, tento týždeň. prepustili z nemocnice Skupina zložená z bývalých členov kapely Oasis na čele s Liamom Gallagherom pôvodne zrušila iba dve minulotýždňové vystúpenia v Belgicku a Japonsku, vzhľadom na Archerovu rehabilitáciu sa však nakoniec rozhodla zrušiť aj ostatné naplánované augustové koncerty, vrátane vystúpenia na V Festivale.

Americký spevák Usher ostáva naďalej opatrovníkom detí, ktoré má so svojou exmanželkou Tamekou Foster. Tá požiadala súd o zverenie detí do jej starostlivosti po incidente, pri ktorom sa takmer utopil ich päťročný syn Usher Raymond V. K nehode došlo na spevákovom pozemku v Atlante v čase, keď nebol doma. Prítomná bola jeho teta Rena Olden, ktorej sa chlapca uviaznutého na dne bazéna nepodarilo oslobodiť. Dokázali to až dvaja technici pracujúci v tom čase v dome. Spevákovho syna následne previezli do nemocnice v Atlante, kde lekári po viacerých vyšetreniach uviedli, že bude v poriadku. Usher má s exmanželkou aj štvorročného syna menom Naviyd Ely.

Tameka Foster počas súdneho pojednávania tvrdila, že Usher väčšinu času netrávi doma a na opatrovníctvo využíva nekompetentných ľudí. Súd jej tvrdenia však odmietol. Po vyhlásení verdiktu spevák exmanželku objal a niekoľkokrát zopakoval, že ho to mrzí. Obaja chlapci sa dostali do otcovej opatery vlani v auguste, takmer tri roky po tom, čo sa dvojica rozviedla. Foster vlani okrem toho prišla aj o jedenásťročného syna Kilea z predchádzajúceho vzťahu, ktorého zasiahol do hlavy vodný skúter a o niekoľko dní zraneniam podľahol.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, uk.eonline.com, Tmz.com, Nme.com)
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Usher