Organizátori dvoch veľkých festivalov sa rozhodli vzájomne podporiť predajom zvýhodnených spoločných vstupeniek. Fanúšikom prinesú 17% zľavu a možnosť zažiť "festivalovú dovolenku" od 3. do 9. júla.

Pohoda (7. - 9. júla) pre svoj jubilejný 20. ročník potvrdila zhruba tretinu programu. V ňom sú zatiaľ najväčšími menami The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey či Flying Lotus. Na Rock for People (3. - 5. júla) zahrajú The Offspring, Bullet for My Valentine, The 1975 alebo najnovšie potvrdení Chvrches.

V cene tzv. kombo vstupenky je trojdňová permanentka na Rock for People (bez kempu) a trojdňová permanentka na Pohodu. Aktuálna cena spoločnej permanentky je 121 eur. V máji sa cena zvýši na 126 eur a od 1. júna do začiatku festivalu Rock for People si budete môcť kúpiť kombo vstupenku za 140 eur. Pohoda okrem toho 7. marca spustila akciu na zvýhodnené vstupenky pre učiteľov s preukazmi ITIC, ktorá bude platiť do 28. marca (Deň učiteľov).

Redakciu Hudba.sk informoval Anton Repka z agentúry Pohoda Festival. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach oboch festivalov - www.pohodafestival.sk a www.rockforpeople.cz.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk