Americká speváčka a herečka o sebe nedávala posledné mesiace vedieť. Tento rok bude v znamení jej nového albumu a singla, ktorý mal tento týždeň svoju premiéru v slovenských rádiách.

Od utorka je možné v slovenskom éteri počuť novinku od Seleny Gomez. Skladba má názov Come & Get It a speváčka sa na nej snažila predstaviť v úplne inom svetle. Singel s nádychom dubstepu a orientu má sice opäť chytlavý refrén, ale rozhodne neznie tak mainstreamovo, ako sme pri tejto speváčke zvyknutí.

"Chcela som vytvoriť niečo veselé, mierne drzé, ale neočakávané. Táto pesnička ľudí ešte prekvapí – samozrejme tým pozitívnym spôsobom," dodáva. Pieseň producentsky zastrešil osvedčení nórsky tím Stargate (Rihanna, Katy Perry, Ne-Yo...).


Niekdajšia priateľka Justina Biebera sľubuje, že jej nový album bude vskutku osobný. Aj keď pôjde o štvrtú štúdiovú nahrávku, bude to úplne prvý sólový debut (bez jej doprovodnej kapely The Scene). "Na nový album som písala pesničky o veciach, o ktorých som doposiaľ nerozprávala. Týmto albumom vlastne rozprávam príbeh, na ktorý som doteraz nemala čas," uvádza dvadsaťročná speváčka, ktorú pri tvorbe nového počinu inšpirovali Britney Spears, Taylor Swift a Skrillex.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z nahrávacej spoločnosti Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez