Slávna britská trip-hopová kapela, ktorá bola v roku 2011 ozdobou festivalu Pohoda, vystúpi už o týždeň v stredu po prvýkrát v Českej republike. V rámci európskeho turné zahrá v pražskej Tipsport Aréne (štadión HC Sparta) na výstavisku v Holešoviciach. Prinášame Vám súťaž o 2x2 vstupenky na očakávaný koncert.

Aktualizácia (14.6., 12:15): Výhercami súťaže sa stávajú Mark Rutland z Prahy a Tatiana Siantová z Vrútok. Srdečne blahoželáme!

Dva lístky na koncert Portishead môžete vyhrať, ak nám na mailovú adresu sutaz@hudba.sk najneskôr do piatku 14. júna do 12:00 napíšete správnu odpoveď na otázku: Ako sa volá gitarista skupiny Portishead? Pre rýchlosť vybavenia v prípade výhry uveďte aj svoju aktuálnu poštovú adresu, na ktorú môžeme zaslať vstupenky, alebo telefónne číslo.

Odpoveď na súťažnú otázku nájdete napríklad v podrobnej biografii skupiny, ktorú sme zverejnili, keď boli Portishead deň pred Vianocami v roku 2010 potvrdení na Pohodu. Odporúčame aj zaujímavý rozhovor s Geoffom Barrowom, ktorý vznikol priamo na festivale.


Text: Hudba.sk
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Portishead