Hudobná relácia 3 pódiá aj tento týždeň ponúkne netradičné spojenie interpretov a v záverečnej jam session zaznie aj slávny hit I Love Rock 'n' Roll od rockerky Joan Jett v netradičnom pop-rockovom šate s nádychom folklóru.

Jedna z najpopulárnejších slovenských popových speváčok Kristína, neúnavná power-popová zostava King Shaolin a bývalá speváčka skupiny Hrdza Veronika Rabada sa predstavia v relácii 3 pódiá premiérovo už tento piatok (13.11.) o 22:50 na Jednotke RTVS.

"Som veľmi rád, že vznikla takáto relácia, ktorá divákom prináša aktuálny prehľad hudobnej scény všetkých žánrov a mieša veľmi pestro vždy tri formácie v jednej časti. Sám som jej sledovaním nielen spoznal množstvo interpretov v inej rovine, ale aj som si mohol vychutnať ako vyzerá ich koncert. My zahráme skladbu Friend, ktorou sme sa etablovali a na základe ktorej nás ľudia spoznávali od roku 2014. Ostatné nechám na moment prekvapenia," hovorí Michal Neffe zo skupiny King Shaolin.

Kristína zaspieva svoje známe hity HorehronieMať srdce a pesničku Na bieleho koňa z televíznej rozprávky Johankino tajomstvo. "Na nakrúcanie som sa veľmi tešila a tentokrát som mala ešte intenzívnejší pocit, keďže vieme, akým obdobím teraz hudobná sféra prechádza. Myslím si, že aj keď sme tam nemali publikum, tak sme si tú náladu dokázali navodiť. Cítila som sa veľmi príjemne a Peter Bič, ktorý túto reláciu moderátorsky vedie, vytváral v rozhovoroch svojimi otázkami a muzikantskými vsuvkami výbornú hudobnú atmosféru. Na záver celej relácie sme si spoločne zaimprovizovali a zaspievali známu zahraničnú hitovku I Love Rock 'n' Roll od Joan Jett," prezradila Kristína Peláková.

Veronika Rabada v relácii predstaví svoj vlastný pohľad na pop s inšpiráciou vo folklóre. "Zahráme moju obľúbenú pieseň Husičky a tiež temperamentnú rómsku ľudovku Listom jabloní, do ktorej nám prispel sólom skvelý gitarista Peťo Bič. Ako poslednú našu pieseň zahráme slovensko-srbskú pesničku Ten môj drahý a zaznie aj ukážka môjho posledného singlu s Martinom Kavuličom Radosť mám. 3 pódiá sú podľa mňa skvelý nápad, za ktorým je kopec ľudí a práce," uzatvára speváčka.

Všetko podstatné o relácii 3 pódiá nájdete na sociálnych sieťach Facebook a InstagramCelé epizódy si môžete kedykoľvek pozrieť v archíve RTVS.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér RTVS Marián Prevendarčík. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Dominika Kentošová