Koncert jedného z najuznávanejších huslistov sveta sa uskutoční už o necelý týždeň. Samotný André Rieu sa ho už nevie dočkať, pretože pôjde o jeho prvé vystúpenie po viac ako jeden a pol roku.

Nielen fanúšikovia odrátavajú dni, kedy sa uskutoční jedno z najväčších hudobných podujatí tohto roka. Na koncert, ktorý sa uskutoční na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu už vo štvrtok 18. novembra, sa mimoriadne teší aj André Rieu a členovia jeho Johann Strauss Orchestra. Po poriadne dlhej koncertnej pauze totiž bude práve bratislavský koncert štartom koncertnej šnúry King of Waltz Tour.

"Môj orchester a ja sa nemôžeme dočkať, až po 18 mesiacoch opäť skočíme na pódium. Nikdy predtým sme neboli od seba tak dlhú dobu. Bude to najemotívnejší večer v mojej kariére. Spolu s publikom sa budeme smiať, plakať, spievať, tancovať a strávime spolu večer, na ktorý nikdy nezabudneme. Mottom môjho nového turné je "Happy Together" a verím, že spolu šťastní aj budeme! Samozrejme, pre slovenské publikum bude aj špeciálne hudobné prekvapenie," sľubuje jeden z najúspešnejších huslistov, ktorý sa na Slovensko vracia po piatich rokoch.


Hoci holandský virtuóz so svojimi vystúpeniami precestoval celý svet, koncert v Bratislave v máji 2016 mu utkvel v pamäti. "Pamätám si nadšenie a nádherný moment, keď diváci začali tancovať počas skladby Johanna Straussa Na krásnom modrom Dunaji. Bratislava je krásne mesto s dlhou históriou. Je úžasné, že sa konečne môžeme vrátiť a chcel by som sa veľmi pekne poďakovať slovenskému publiku za trpezlivosť a lojalitu, ktorá v posledných mesiacoch veľmi pomohla môjmu orchestru a aj mne," vyznáva sa André Rieu.

Fanúšikom ešte v októbri nahral aj milý odkaz so slovami vďaky: "Moji drahí fanúšikovia na Slovensku, ďakujeme, že ste na nás čakali. Ďakujeme, že sa uvidíme na našom koncerte. Ďakujeme, že si užijeme našu šťastnú a radostnú hudbu spolu s mojím orchestrom, sólistami, zborom a štábom. Otvoríme naše srdcia navzájom. Uvidíme sa 18. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Posielam Vám veľa, veľa lásky!"

SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky na koncert na našej Facebook stránke!

 
Koncert v režime KZ - len pre zaočkovaných

Kapacita priestoru, v ktorom sa koncert uskutoční, je limitovaná a bude prebiehať v režime KZ - kompletne zaočkovaní.

Za kompletne zaočkovanú osobu sa považuje:

•  osoba najmenej 14 dní po aplikácii 2. dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou, alebo,
•  osoba najmenej 21 dní po aplikácii 1. dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou, alebo,
•  osoba najmenej 14 dní po aplikácii 1. dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola 1. dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, alebo,
•  osoba do 12 rokov a 2 mesiacov veku.

Všetky podrobnosti o koncerte nájdete na oficiálnej stránke usporiadateľskej agentúry Vivien - www.vivien.sk.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Janka Marczellová. Správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: André Rieu