Známa slovenská speváčka a herečka Nela Pocisková vydala túto jeseň pod menom Nela nový singel So In Love. Jej prvý hit v angličtine sa postupne prepracoval až na prvé miesto v rebríčku hranosti domácich a českých skladieb v slovenských rádiách.

V rebríčku Radio sk50 sa dlhé týždne, prakticky už od leta, na vrchole striedali dve skladby - Run Run Run (Celeste Buckingham) a Žijeme len raz (Ego feat. Robert Burian). Len pár dní pred Vianocami sa však nadvláda letných hitov končí a na prvé miesto sa dostala práve Nela s novinkou So In Love, ktorá je v rebríčku od októbra.

Najväčší nárast hranosti zaznamenala za posledný týždeň, vďaka čomu sa aj v celkovom rebríčku hranosti Radio top 100 posunula zo šestnásteho až na tretie miesto a dostala sa tak do exkluzívnej "spoločnosti" speváckych hviezd ako Pink (1. miesto s Try), Rihanna (2. miesto s Diamonds) a Alicia Keys (4. miesto s Girl On Fire).

Pozrite si aktuálne TOP 20 v rebríčkoch Radio sk50 a Radio top 100

Nela na chytľavej popovej skladbe So In Love spolupracovala s americkou autorkou Kari Kimmel, ktorá sa preslávila napr. hitom Incomplete pre Backstreet Boys. Kombinácia Nelinej mladosti, dravosti a krásy s umeleckými kvalitami svetovej skladateľky zjavne nezostala slovenským rádiám ľahostajná. Skladbu si môžete vypočuť nižšie.

Text piesne So In Love

Nela - So In Love

Text: Hudba.sk, EMI
Foto: EMI

Súvisiaci interpreti: Nela Pocisková