Deň pred vystúpením na benefičnom podujatí Hudba bez bariér sa jedna z najpopulárnejších speváčok slovenskej i českej scény pripomína novým singlom. Pieseň "Si pre mňa best" použitím anglického slovíčka v refréne nadväzuje na skladbu Number One z filmu Život je život, je tiež podobne roztancovaná.

"Skladbu Si pre mňa best vnímam ako mladistvé vyznanie lásky. Autormi tejto pesničky sú Kamil Peteraj a Martin Kavulič, jej atmosféra sa nesie v sviežom letnom rytme. Verím, že sa v nej nájdu tí, ktorí majú radi spontánnu zábavu!" hovorí Kristína, ktorá pieseň zverejnila na Youtube spolu so svojimi novými promo fotkami. "O fotografie k piesni sa mi postarala vynikajúca fotografka Petra Ficová, s ktorou veľmi rada spolupracujem. Styling som zverila do rúk Jane Thomas a módnej návrhárke Jane Gavalcovej, vizáž Lucii Ružovej," dodáva sympatická interpretka.

Prečítajte si: Hudba bez bariér: Benefičný koncert spojí Celeste, Kristínu, Polemic a ďalších


Ako tiež prezradila, novinka je predzvesťou pripravovaného albumu, z ktorého čoskoro zverejní aj druhý singel. Novinku predstavila po štyroch mesiacoch od titulnej piesne k rozprávke Johankino tajomstvo, medzitým si pripísala na konto ďalšie úspechy. Nedávno si totiž odniesla cenu OTO v kategórii Speváčka a najnovšie ju potešila už päťnásobná platina za predaj výberového CD Tie Naj (2014).

"
Pri nahrávaní ma prekvapil distribútor Martin Hanuska a odovzdal mi platinovú platňu. Veľmi ma to teší, aj preto, že v dnešnej  nepriaznivej dobe na predaj nosičov sa moje CD Tie Naj už dlhodobo veľmi dobre predáva. Beriem to ako znak toho, že sa ľuďom asi páči to, čo robím," vyznáva sa so šťastným úsmevom Kristína.

Okrem hitov z jej prvých troch štúdioviek obsahuje kompilácia aj piesne, ktoré na žiadnom inom nosiči nevyšli, konktrétne Ovoňaj ma ako ružu s legendárnym Ladislavom Chudíkom, Rozchodový reggaeton, Život je vždy fajn, Navždy a Ta Ne, ktorá sa minulý rok v lete stala veľkým hitom a videoklip už prekonal hranicu 10 miliónov pozretí. Ďalšie nové piesne už speváčka ponúkne na pripravovanom albume.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach speváčky www.kristinamusic.sk a www.facebook.com/kristinapelakova.

Foto: Petra Ficová

Súvisiaci interpreti: Kristína