Americká speváčka Ariana Grande sa začiatkom septembra presúva v rámci svojho svetového turné k albumu Sweetener blízko k našim hraniciam. Medzi európske metropoly, kde predstaví nielen väčšinu svojich doterajších hitov, ale aj úplné novinky, zahrnula aj Prahu a Viedeň. Termín pražského koncertu sa však presúva na 4. september.

Z osobných dôvodov speváčky sa menia niektoré dátumy koncertov. Pražský koncert, ktorý bol pôvodne naplánovaný na 8. september, sa uskutoční v novom termíne 4. septembra na pôvodnom mieste v pražskej O2 Aréne. Vo Viedni sa speváčka predstaví podľa pôvodného plánu o deň skôr.

Zmena termínu pražskej šou prišla po tom, ako Ariana Grande zrušila koncert v poľskom Krakove plánovaný na 9. september. Podobne ako Praha má nový termín aj koncert v Hamburgu. Speváčka ho namiesto 5. septembra odohrá až 9. októbra.

Výpravné turné Sweetener World Tour odštartovalo v marci tohto roka v Amerike, do Európy príde speváčka v druhej polovici augusta. Vystúpi celkom v devätnástich metropolách, okrem iného aj v Londýne, Paríži, Dubline, Berlíne alebo Glasgowe.

Fanúšikov čaká veľká šou, počas ktorej speváčka zaspieva väčšinu svojich hitov, ale dôjde samozrejme aj na songy z albumu Sweetener či na úplné novinky z jej repertoáru. Okrem klasických vstupeniek na sedenie a státie sú v predaji aj VIP balíčky obsahujúce špeciálne darčeky, zážitky alebo aj osobné stretnutie s Arianou Grande.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Petr Novák z Echo Promotion. Text správy sme doplnili a upravili. 

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande