Český spevák Tomáš Klus je známy nielen ako skvelý šoumen a hudobník, ale je povestný aj svojím ľudským prístupom ku všetkým. Najnovšie sa rozhodol pripraviť nezabudnuteľné Vianoce pre niekoľko desiatok ľudí, ktorých počas Štedrého dňa pohostí u seba doma.

V súčasnosti najpopulárnejší český pesničkár Tomáš Klus posledné roky trávil najkrajšie sviatky v roku v zahraničí, teraz sa však rozhodol, že ich oslávi doma vo veľkom štýle. "Dva roky za sebou sme boli na Vianoce preč, išli sme za slnkom. Teraz sme sa rozhodli, že usporiadame oslavu Vianoc u nás doma pre všetkých blízkych ľudí, ktorí nechcú byť sami a za slniečkom pôjdeme až potom. To znamená, že sa u nás doma zíde približne 40 ľudí, moji priatelia a ich priatelia," prezrádza svoje plány.

"Bude to skôr robené pre deti a my dospelí budeme mať radosť z nich. Myslím si, že ich prostredníctvom sa dostaneme do nášho detstva a že tie Vianoce zase začnú byť Vianocami. Sme na to trochu zabudli, a preto prišli tie deti, aby nás vrátili späť," priblížil svoj bláznivý nápad Tomáš, ktorého ešte do konca roka čaká množstvo koncertov s jeho Cílovou skupinou v rámci Proměnamě Tour 2014.

V novembri sa predstaví aj v piatich mestách na Slovensku, keď od 18. novembra v priebehu týždňa postupne navštívi Levice, Žiar nad Hronom, Martin, Partizánske a Nové Mesto nad Váhom. Pôjde o nový koncept vystúpenia, ktoré bude o pol hodinu dlhšie. Dokonca pribudol aj nový singel, ktorý budú mať možnosť vidieť návštevníci zimných koncertov ako prví. Ako dodáva sympatický hudobník, hudbou sa baví stále viac a viac. "Niekedy mám po koncerte taký dobrý pocit z ľudí, ktorí naň prišli, že mám chuť odohrať hneď ďalší," priznal Klus.

Vypočujte si album Proměnamě na Deezeri:



Termíny koncertov Tomáša Klusa a jeho Cílovej skupiny na Slovensku:

18. novembra - Levice
19. novembra - Žiar nad Hronom
21. novembra - Martin
22. novembra - Partizánske
24. novembra - Nové Mesto nad Váhom 

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Dodo Mikláš z agentúry Access Production.

Foto: Michal Budínský

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus