Americká speváčka Fergie v piatok predstavila skladbu Life Goes On. Štyridsaťjedenročná interpretka zverejnenie skladby avizovala skôr počas týždňa na sociálnych sieťach, kde zverejnila aj jej cover art.

Novinka je zrejme ďalšou ukážkou z jej pripravovaného albumu Double Dutchess, ktorý by sa mal dostať na trh ešte tento rok. Rodáčka z Hacienda Heights v Kalifornii z neho už predstavila napríklad skladby M.I.L.F.$. a Hungry.


Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, je od roku 2003 členkou skupiny The Black Eyed Peas. V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess. Preslávili ju najmä skladby London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež hit A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorý bol súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013).

Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La). Kariéru v šoubiznise však nezačala hneď v hudbe. Ako detská herečka sa totiž predstavila vo viacerých filmoch a seriáloch. Od roku 2009 je vydatá za herca Josha Duhamela, s ktorým má syna Axla Jacka.  

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com, archív)
Foto: Facebook.com/fergie

Súvisiaci interpreti: Fergie