Trojica mladých hudobníkov z formácie Sám Sebou vydáva v týchto dňoch nový singel pomenovaný I Love, ku ktorému predstavili aj videoklip plný lásky. Nový singel je z pripravovaného tretieho albumu, ktorý ktorý kapela nahráva v štúdiu Randal Factory pod taktovkou Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha.

Text k novinke napísal dvorný textár skupiny František Pavol, ktorý sprevádza skupinu od jej vzniku. "Pieseň je pozitívna, tanečná a veľmi chytľavá. Rýchlo sa dostane človeku do hlavy. Samozrejme to všetko dopĺňa skvelý text od Feriho," dodal Matúš Fifik. O videoklip sa postaral talentovaný Štefan Kožík.


Kapela Sám Sebou pochádza z dedinky Jamník neďaleko Spišskej Novej Vsi. Kapelu tvoria bratia Fifikovci a ich bratranec Robo, ktorí sa už v roku 2010 dohodli spolu s textárom Ferim, že si založia kapelu a táto spolupráca funguje až dodnes. Táto formácia má za sebou napriek svojej krátkej histórii množstvo úspechov a koncertov nielen na našom území, ale aj v Česku. Sám Sebou má na konte dva radové albumy Zrkadlo a Vlastnou cestou. Aktuálne kapela pracuje na treťom albume, ktorého predzvesťou je aj singel I Love.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Matúš Fifik. Text správy bol upravený redakciou.