Oslnivé úsmevy, bezchybný imidž a profesionálne vystupovanie - tak vyzerá život v žiari reflektorov. Keď zhasnú, ilúzia sa rozplynie a z hviezd sa stávajú obyčajné dievčatá. Netúžia po drahých šatách a zástupoch ctiteľov, ale po každodenných chvíľach šťastia v spoločnosti najbližších. Tento kontrast nie je cudzí ani Monike Bagárovej, ktorá o tom natočila videoklip.

Monika Bagárová patrí medzi najvýraznejšie nové mená českej a slovenskej scény v rámci žánra R&B. Po opadnutí rýchlo nadobudnutej "superstarovskej slávy" sa ako jedna z mála účastníčok talentovej šou môže opäť tešiť rastúcemu záujmu fanúšikov aj médií. O tom, ako to v šoubiznise chodí, natočila videoklip Let Me Love U. Je plný kontrastov, ktoré so sebou prináša "dvojitý život" celebrity: zábery, v ktorých 18-ročná speváčka tancuje obliehaná sexi tanečníkmi, striedajú čiernobiele spomienky na okamihy prežité vo dvojici. Symbolický je i dátum zverejnenia nového videa - 14. február, teda deň sviatku svätého Valentína.

"Let Me Love U rozpráva príbeh obyčajného dievčaťa, túžiaceho po skutočnej láske a priateľstve, ktoré, i keď sa cíti smutne a osamelo, musí predstierať, že je sexi a v pohode, pretože je profesionálka," opisuje Monika. "Klip má síce premiéru na Valentína, ale nie je to žiadna lovestory s happyendom. Je o búrlivom rozchode, ktorý je o to bolestnejší, že mojím bývalým priateľom je jeden z tanečníkov, s ktorým musím ostať napriek rozchodu v kontakte a tváriť sa kvôli nakrúcaniu, že všetko je v poriadku, i keď to nie je pravda," priznáva.

Monika Bagárová počas natáčania klipu Zdroj: Michal PetríkBagárová predstavila svoj najsexi videoklip - pozrite si ďalšie fotky z nakrúcania

Inšpirovala ju Beyoncé

Speváčka netají, že inšpiráciou jej nebol len jej osobný život, ale aj americká speváčka Beyoncé a jej pieseň If I Were a Boy. "Páči sa mi, ako dokázala v pár minútach vystihnúť rozdielnosť dvoch svetov, a chcela som sa pokúsiť o to isté," dodáva speváčka. Tá, rovnako ako jej americký vzor, stvárnila v klipe hlavnú rolu. Jej priateľa si zahral Johnny Perfekto, tanečník a spolumajiteľ bratislavskej tanečnej školy Hip Hop Fakulta, ktorej tanečníci spolupracovali s takými hviezdami, ako sú Black Eyed Peas, Jay-Z, Snoop Dogg či Kanye West.

O choreografiu sa postarala druhá výrazná osobnosť Hip Hop Fakulty, tanečníčka a choreografka Lady Mel a o styling Monikin dvorný stylista Lukáš Macháček. Do režisérskeho kresla si sadol Michal "Kunes" Kováč, ktorý má na svedomí videá k Rytmusovej piesni AKM, Tininmu hitu Si Sám alebo spoločnému duetu oboch interpretov Musíš mať nádej. Hudobná produkcia i postprodukcia je dielom slovenského producentského dua Martin Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského štúdia Littlebeat, ktoré stojí za úspešným štartom kariéry Celeste Buckingham. Hosťom v novom singli je so slovenský raper a spevák Mišo Biely, známy vďaka spolupráci s Tinou alebo Majkom Spiritom.

"O tom, ako by mala pieseň znieť i vyzerať, sme mali od začiatku jasnú predstavu. Nechcela som žiadne 'home-made video', ale klip, ktorý bude porovnateľný so zahraničnou produkciou," hovorí Bagárová, ktorá na tento rok chystá svoj druhý album. "V hudbe nerobím kompromisy. Keď nakrúcam klip, chcem, aby bol dokonalý nielen hudobne, ale i vizuálne," dodáva mladá speváčka.

Posúďte sami, či sa jej zámer podaril:


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Adriana Čahojová z agentúry Slavica.

Foto: Michal Petrik

Súvisiaci interpreti: Monika Bagárová