Kanadský spevák Justin Bieber prezradil, že na novom albume spolupracoval s americkou country speváčkou Taylor Swift. Tínedžerská hviezda o tretej štúdiovej nahrávke Believe hovorila v britskom rádiu Capital FM. "Dokonca som napísal pieseň s Taylor Swift, takže celý album je rôznorodý," uviedol.

"Moja hudba sa nedá škatuľkovať. Všetko je také odlišné, a preto som s týmto albumom veľmi spokojný," dodal. Bieber však neprezradil, ako sa skladba volá a či sa Taylor Swift podieľala len na jej písaní, alebo ju s ním i zaspieva. Spevák na novom albume, ktorý by mal vyjsť v lete, spolupracoval tiež s Usherom, Kanyem Westom, Drakeom a Timbalandom.

Justin Bieber má zatiaľ na svojom konte EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010) a vianočný album Under the Mistletoe (2011). Jeho najväčším hitom je skladba Baby (featuring Ludacris), ktorá je vôbec najpozeranejším videom na stránke YouTube.com. Osemnásťročný spevák má na konte okrem iného jednu Brit Award, tri nominácie na Grammy a tri Juno Awards. V marci vydal prvý singel z nahrávky Believe s názvom Boyfriend, ktorej spoluautorom je Mike Posner.

Justin Bieber - Boyfriend (behind the scenes)

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber, Taylor Swift