Americká speváčka Demi Lovato, ktorá absolvovala pobyt v liečebni pre bulímiu, maniodepresívnu psychózu a sebapoškodzovanie, chce svoje skúsenosti v spojení so slávou využiť na pomoc iným.

Ako vysvetlila, jej nový album Demi obsahuje veľa osobných emocionálnych textov, s ktorými sa fanúšikovia môžu stotožniť. "Hovorím o veciach, o ktorých som ešte nikdy nerozprávala, je to pre mňa veľká vec," uviedla v talkšou Live! with Kelly and Michael. "Ak svoj vplyv nevyužívate na dobré veci, strácate čas," dodala hviezda, ktorá dúfa, že v jej piesňach ľudia nájdu útechu.

Dvadsaťročná Demi Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala tri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009) a Unbroken (2011), pričom prvý z nich sa dostal na dvojku, druhý na jednotku a tretí na štvorku amerického albumového rebríčka Billboard 200. V čase od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila spomínané liečenie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. Štvrtý štúdiový album opätovnej porotkyne súťaže The X Factor vyjde 13. mája. 


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/demilovato  

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato