Britský hudobník Morrissey zverejnil tracklist pripravovaného albumu s názvom World Peace Is None of Your Business. Na štúdiovke, ktorá by sa mala dostať do predaja už v júli tohto roku, sa bude nachádzať dohromady 12 piesní.

Nahrávka vznikala vo Francúzsku, kde ju pre Morrisseyho produkoval Joe Chiccarelli (The Strokes, The Killers). Pôjde o hudobníkovu prvú štúdiovku od roku 2009, keď vyšiel jeho deviaty sólový album Years of Refusal.

Morrissey sa na hudobnej scéne pohybuje od konca 70. rokov. S formáciou The Smiths vydal v rokoch 1984 až 1987 štyri nahrávky, pričom všetky sa umiestnili na prvom alebo druhom mieste britského rebríčka. Po rozpade The Smiths odštartoval sólovú kariéru. Do roku 1997 vydal šesť sólových albumov.

Následne sa na pár rokov odmlčal, no po návrate bol ešte úspešnejší ako predtým. V roku 2004 vydal comebackovú nahrávku You Are The Quarry obsahujúcu singel Irish Blood, English Heart. O dva roky vydal ďalší album Ringleader Of The Tormentors a následne v roku 2009 aj spomínanú nahrávku Years of Refusal.

Tracklist albumu Morrissey - World Peace Is None of Your Business:

1. World Peace is None of Your Business
2. Neal Cassady Drops Dead
3. Istanbul
4. I'm Not a Man
5. Earth Is the Loneliest Planet
6. Staircase at the University
7. The Bullfighter Dies
8. Kiss Me a Lot
9. Smiler With Knife
10. Kick the Bride Down the Aisle
11. Mountjoy
12. Oboe Concerto

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/Morrissey

Súvisiaci interpreti: Morrissey