Kapela Unisex na svojich energických koncertoch dostáva fanúšikov do varu tanečnou disco rytmikou, melodickým indie popom a ráznosťou punku už osem rokov. Popri pripravovaní nového albumu je kapela momentálne na turné so spriaznenou skupinou Hudba z Marsu. V rámci Mini Mars Tour sa dnes večer predstavia v Handlovej.

Kapely už spoločne vystúpili v Novom Meste nad Váhom, Kremnici, Trnave a Prahe. Dnešný koncert v handlovskom klube Sound City Pub bude (zatiaľ) poslednou možnosťou zažiť ich v jeden večer na jednom pódiu.

Dance-punková skupina Unisex pochádza z Banskej Bystrice a skladá sa z dvoch bratských dvojíc (Štědroňovci a Holecovci), ktoré sú navzájom v bratraneckom vzťahu. Kapela vznikla v roku 2008, kedy odohrala aj svoje prvé koncerty ešte pod názvom Sexy Papučky. V roku 2010 sa kapela premenovala na Unisex. O rok neskôr bol vydaný digitálnou formou ich debutový album Sexy Papučky. Skupina odohrala mnoho koncertov po svojej vlasti a na jeseň 2013 vydala svoj druhý album s názvom Diamantové dedičstvo slovenskej pop-music.


Informácie a foto pre Hudba.sk za formáciu Unisex Vojtěch Štědroň.

Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu, Unisex