Americký spevák, tanečník a herec uviedol, že s týmto návrhom oslovil speváčkinho manažéra, k spolupráci však nikdy neprišlo. Podľa Ushera mohlo ísť o jednu z najúžasnejších nahrávok všetkých čias.

"Rozprávali sme sa o tom niekoľkokrát, ale nikdy sme sa k tomu nedostali. Veľmi by sa mi to páčilo. Mohla to byť jedna z najúžasnejších nahrávok všetkých čias. S hlasom, aký mala ona, sa stretnete len raz za život," uviedol spevák na margo rozhovorov so speváčkinym manažérom Salaamom Remim. Usher sa dokonca s Winehouse stretol v Londýne. "Hovorili sme spolu, vymenili sme si pár informácií, pozval som ju na šou, no neprišla," prezradil.

Usher si v minulosti zahral v horore Fakulta (1998), dráme Zákony džungle (1999), westerne Texaskí rangeri (2001), životopisnej dráme Ray (2004), krimikomédii Mafiánova dcéra (2005) či romantickej komédii Vrahúni (2010). Úspešnejší je však ako hudobník. Na svojom konte má sedem štúdiových albumov, predal viac ako 65 miliónov nahrávok a získal sedem cien Grammy. Jeho štvrtá štúdiovka Confessions (2004) patrí k najpredávanejším albumom 21. storočia. 

Zdroj: SITA, NME
Foto: Usherworld.com

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse, Usher