Írska speváčka Sinéad O'Connor zmenila svoje rozhodnutie ostať so svojím manželom Barrym Herrigeom a opäť sa chce rozviesť. Tento raz z rozpadu vzťahu obviňuje novinárov z jej rodnej krajiny. "Niektoré naše médiá sú stelesneným zlom. Títo ľudia spolu s ďalšími náročky zranili môjho nevinného manžela, a to len preto, že je so mnou," napísala na svoju webstránku.

"Je koniec a dúfam, že médiá toho úbohého muža nechajú tak," dodala. Speváčka sa tiež vyjadrila, že so vzťahmi skončila. Údajne by sa nedokázala znovu pozerať na to, ako niekto ubližuje osobe, ktorú ľúbi. O'Connor je však aj napriek problémom optimistkou. "Budem sama sebou. Lebo som úžasná. Presne taká, aká som," uviedla.

Štyridsaťpäťročná Sinéad O'Connor, ktorá sa po štvrtý raz vydala 8. decembra 2011, už o 18 dní neskôr na svojom twitterovom konte uviedla, že nechce Herrigea "väzniť". Ako dôvod rozpadu manželstva uviedla tlak zo strany jeho blízkych a tiež mu malo prekážať, že si speváčka počas svadobnej noci chcela zafajčiť marihuanu. Po týždni si to však rozmyslela. "Hádajte, kto mal divokú milostnú aféru s vlastným manželom? Rozhodli sme sa, že opäť budeme partnermi a nerozvedieme sa," napísala vtedy na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. Interpretka známej piesne Nothing Compares 2 U, ktorá má psychické problémy, sa podľa jej slov piateho januára a 10. januára pokúsila o samovraždu.

Zdroj: SITA
Foto: Sinead-oconnor.com

Súvisiaci interpreti: Sinéad O'Connor