Problémový britský muzikant Pete Doherty má zrejme druhé dieťa. Juhoafrická modelka Lindi Hingston tvrdí, že hudobník je otcom jej šesťtýždňovej dcéry Aisling. Fotografiu mamičky a jej potomka z Kapského mesta v pondelok popoludní zverejnila webová stránka dailymail.co.uk.

Modelka o Dohertyho otcovstve cez víkend informovala periodikum South African Sunday Times, pričom poznamenala, že muzikant bol z jej tehotenstva nadšený. Doherty ju však nemôže navštíviť, keďže v rámci podmienky ma zakázané vycestovať do Juhoafrickej republiky. "Napísala som mu do väzenia. Odpísal mi, že je nadšený," uviedla 34-ročná Hingston.

Tridsaťdvaročný Doherty bol naposledy za mrežami za držbu kokaínu v súvislosti s úmrtím filmárky Robyn Whitehead. Odpykať si tam mal pol roka, no v júli 2011 ho predčasne prepustili po necelých ôsmich týždňoch od nástupu do výkonu trestu. Muzikant, ktorý je známy ako člen skupín Libertines a Babyshambles, má okrem dcéry Aisling aj syna Astilea. V roku 2003 ho na svet priviedla speváčka Lisa Moorish.

Bývalý priateľ modelky Kate Moss po návrate z väzenia opäť koncertuje. V júli sa naživo predstaví aj na českom festivale Rock for People.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

Súvisiaci interpreti: Babyshambles, Pete Doherty