Anglický R&B spevák Craig David prvýkrát za 15 rokov zmeškal svoj koncert. Tridsaťpäťročný interpret mal vystúpiť v sobotu na Boardmasters Festivale v Cornwalle, no napokon neprišiel pre zrušený let z Londýna.

Hudobník sa ospravedlnil fanúšikom vo videu, ktoré zverejnil prostredníctvom služby Instagram. "Skúšali sme si prenajať súkromné lietadlá, helikoptéry, skúsili sme všetko, aby sme sa tam dostali, ale nič sa nepodarilo," dodal spevák, ktorý by vraj na spomínanom festivale rád vystúpil na budúci rok.

Craig David sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1999, pričom v auguste 2000 debutoval albumom Born to Do It. S nahrávkou, ktorá obsahuje hity ako Fill Me In, 7 Days a Walking Away, sa mu podarilo dobyť UK Chart. Následne vydal štúdiovky Slicker Than Your Average (2002), The Story Goes... (2005), Trust Me (2007) a Signed Sealed Delivered (2010).

Na konte má tri Ivor Novello Awards, po dve nominácie na Grammy a BET Awards či dvanásť nominácií na BRIT Awards. Tento rok plánuje vydať album Following My Intuition, z ktorého predstavil už tri single - When the Bassline Drops, Nothing Like This a najnovšie One More Time.


Zdroj: SITA (bbc.com, archív)
Foto: Facebook.com/CraigDavid

Súvisiaci interpreti: Craig David