Fascinujúce! Keď si človek pozrie videoklip k astrologickému singlu My Oh My zostane aspoň na chvíľu prikovaný k YouTube, prípadne si ho bude chcieť pozrieť znova. Trojica umelkýň v ňom nielenže vyzerá božsky, ale je aj vo vizuálne tak príťažlivom prostredí, že je to pastva pre oči.

Kylie Minogue už vlani ovládla všetky kúpaliská, diskotéky a pridey, keď vydala singel Padam Padam z albumu Tension (2023). Hymna vlaňajšieho leta obľúbenej Austrálčanke dokonca vyniesla cenu Grammy v kategórii Najlepšia popová tanečná nahrávka. Porazila pri tom krajana Troyea Sivana, kolegyňu Bebe Rexha s Davidom Guettom, Davida Guettu zvlášť a ešte aj Calvina Harrisa s Ellie Goulding.

Niet divu, že drobná speváčka sa našla práve na tomto poli. Hoci jej tanečný parket nikdy nebol ukradnutý, zdá sa, že popová afrodita si uvedomila svoju silu v ľahkých popevkoch, príbehoch o láske a textoch nehodných Štúrovho pera. To všetko na podklade pulzujúceho tanečného beatu. Nuž sa spolčila s Bebe Rexha aj Tove Lo a fanúšikom začiatkom júla priniesli My Oh My. Produkčne skladbu zastrešil Steve Mac (Anne-Marie, Ed Sheeran, Little Mix).

Príslušný videoklip najprv zobrazuje Kylie v zlatých šatách pod sochou sťaby stredobod umeleckej inštalácie. V prestrihu sa nakoniec za nádhernej architektúry v pozadí roztancuje. Keď dostane priestor Bebe Rexha, vidíme ju v čiernych rovnako voľných šatách s odhaleným stehnom ako prechádza od jedného stĺpu výstavnej siene k druhému, evidentne milovanejšiemu, keďže ho aj poíska. Nakoniec diváka úplne "odpáli" z Tove Lo, ktorá učí vyslovovať svoje meno ako "Tuve Lo". Fascinuje však pod zadok dlhými vlnitými vlasmi a eleganciou neobvyklou na jej pomery zlého dievčaťa, akým sa bežne prezentuje.

Trojminútovú hudobnú snímku režíroval Charlie DiPlacido, ktorý spolupracoval prevažne s britským dance-popovým projektom Jungle. Naposledy pracoval napríklad na videoklipe Jessie Ware k piesni Begin Again. Vizuál k My Oh My nakrúcal v dome Syon House v Brentforde, čo je londýnska rezidencia vojvodu z Northumberlandu.

Autor: Marek Majzon