Kanadský raper, spevák a herec Drake zverejnil skladbu s názvom Wu-Tang Forever, ktorá je už len vďaka svojmu názvu jednou z najdiskutovanejších a najočakávanejších na jeho albume. Okrem toho sa tento týždeň na svetlo sveta aj dostal videoklip ku skladbe Live For od R&B senzácie menom The Weeknd, v ktorej Drake hosťuje.

Drake z očakávaného albumu Nothing Was The Same, ktorý vyjde 24. septembra, ponúkol fanúšikom už dva single - Started From The Bottom a Hold On, We're Going Home. Štúdiovka bude obsahovať 13 skladieb, pričom na deluxe verzii budú aj ďalšie dve piesne. Ako hostia sa na novinke predstavia Jay Z, 2 Chainz, Big Sean, Detail a Majid Jordan.

Pozornosť však okrem spoluprác púta aj pieseň Wu-Tang Forever, ktorá je poctou legendárnej formácii Wu-Tang Clan. Od piatku je zverejnená na Soundcloude, takže si ju fanúšikovia konečne môžu vypočuť. Napriek očakávaniam nejde o striktný rap, Drake aj v tejto piesni popri rapovaní spieva. Produkcia je však minimalisticky temná, čím pripomína zvuk Wu-Tang Clanu a obsahuje aj sample známe zo skladby It's Yourz, ktorá vyšla ako druhý singel z albumu Wu-Tang Forever (1997).

Drake - Wu-Tang Forever

Nový album s názvom Kiss Land vydal 10. septembra zástupca alternatívnej vlny súčasného R&B, spevák a producent The Weeknd. Na podporu jeho uvedenia na trh zverejnil videoklip k jednej z noviniek - Live For, v ktorej sa Drake predstavil ako hosť.


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - digitalspy.co.uk), pm
Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Drake, Wu-tang Clan