Americká speváčka Janet Jackson vystúpi 20. apríla v pražskej O2 Aréne. Štyridsaťdeväťročná interpretka príde predstaviť aktuálny album Unbreakable (2015), fanúšikovia a fanúšičky sa však môžu tešiť aj na staršie hity.

Vstupenky na podujatie sa dostanú do predaja v piatok 16. októbra v cene od 1 790 do 2 690 českých korún (v prepočte približne od 66 do 99 eur). Predpredaj sa začne od 10:00. Speváčka sa v rámci Unbreakable World Tour zastaví napríklad aj v Nemecku, Švajčiarsku, Francúzsku či Veľkej Británii.

Unbreakable World Tour vráti jednu z najvplyvnejších umelkýň späť na koncertné pódiá, aby podporila svoj aktuálny album, ktorý vyšiel 2. októbra tohto roka. Je to prvá nahrávka Janet Jackson po siedmich rokoch. Ikonická umelkyňa a držiteľka desiatok hitparádových rekordov na nej spolupracovala s hviezdnym producentským tímom, ktorý tvorí Jimmy Jam a Terry Lewis.

Sestra zosnulého Kráľa popu behom svojej hudobnej kariéry získala 6 cien Grammy, 2 Emmy, Zlatý glóbus, nomináciu na Oscara a desiatky nominácií na Ameriacn Music Awards, Billboard Music Awards a iné. Speváčka sa okrem toho venuje aj herectvu, písaniu a je aj choreografka, tanečníčka, podnikateľka či filantropka. S tržbami za predaj vyše 160 miliónov nosičov po celom svete je Janet Jackson jednou z najpredávanejších umelkýň všetkých čias.


Zdroj: SITA, Live Nation
Foto: Janetjackson.com

Súvisiaci interpreti: Janet Jackson