"Čakáte na súdny deň? Zaujíma vás spása, vzkriesenie a večný život? Zabudnite na klasické inštitúcie. Tie sa len tisíce rokov vyhrážajú alebo sľubujú, ale nič z toho. My ponúkame okamžitú, naozajstnú a príjemnú kultúrnu spásu. Dajte zbohom nude, chladu a pátosu modlitební a kostolov a príďte občerstviť dušu a telo na koncert Monkey Business. Príďte a budete zaručene spasení!"

To je oficiálny popis k aktuálnemu turné českej funkovej legendy Monkey Business, v rámci ktorého sa predstavia aj na Slovensku. Jediná zastávka na našom území bude 23. marca v bratislavskom klube MMC. Bude to prvé vystúpenie tejto kapely na Slovensku po dlhej pandemickej prestávke a podľa popisu pôjde o výbornú zábavu, na akú sme na jej vystúpeniach zvyknutí. Vstupenky sa rýchlo míňaju, preto neváhajte a kúpte si ich čím skôr exkluzívne v sieti Predpredaj.sk

Monkey Business vznikli v roku 1999 a na svojom konte majú desať dlhohrajúcich albumov. Za niektoré z nich si odniesli aj prestížne hudobné ocenenie Anděl. Známi sú aj vďaka nápaditým videoklipom k hitom ako My Friends, Do It! (If You Don't Have Any Children) v hlavnej úlohe s Jiřím Langmeierom alebo Up To Speed Now, v ktorom môžeme vidieť Kristýnu Bokovú, Karla Heřmánka a Ivana Trojana.

Ústrednou postavou celého projektu je producent a multi-inštrumentalista Roman Holý, ktorý má na starosti klávesy a spev. Okrem neho je v aktuálnej zostave kapely nenapodobniteľný spevák Matěj Ruppert, americkú speváčku Tonyu Graves nahradila Tereza Černochová, na gitaru hrá Olda Krejčoves a rytmickú sekciu majú na starosti basgitarista Pavel Mrázek a bubeník Martin Houdek.

Vstupenky:  


Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)

Súvisiaci interpreti: Monkey Business