Motorového tátoša vymenil za skutočného koňa a vydal sa loviť. Reč je o Jamesovi Bluntovi, ktorý vo svojom novom čiernobielom videoklipe hľadá tú pravú na Divokom západe. O tom, že je výber veľmi pestrý, svedčí prítomnosť tanečníčok, z ktorých nemožno spustiť oči.

Takmer pred mesiacom sa britský spevák James Blunt oženil so Sofiou Wellesley. Ani to mu však nerobí problém udržať si povesť lámača ženských sŕdc. Potvrdzuje to vo svojom najnovšom videu k singlu When I Find Love Again. Jazdí v ňom na koni a hľadá lásku, pričom sa kochá pohľadom na tanečníčky. Tie sú síce oblečené v kovbojskom štýle, ale ich pohyby vyjadrujú skôr inú hudbu než tú Jamesovu.

videoklip When I Find Love Again Zdroj: Youtube

Paradoxom je, že aj keď názov skladby nedáva Bluntovej manželke veľké nádeje na zotrvanie vo vzťahu, krátka hudobná snímka bola nakrútená počas ich medových týždňov na Ibize. Singel je súčasťou reedície platinového albumu Moon Landing (2013). Verzia, ku ktorej pribudne päť nových skladieb vrátane tejto "kovbojky" by mala mať prívlastok Apollo Edition a na pultoch predajní sa objaví v novembri.

TIP: Vypočujte si Bluntov najúspešnejší album za posledných sedem rokov Moon Landing na Deezeri. Ak vás oslovil, nenechajte si ho ujsť už 28. októbra bratislavskom NTC.


Prečítajte si: Návrat Jamesa Blunta: Jazdí bez prilby a znie lepšie než kedykoľvek predtým

Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: James Blunt