Po vypredanej sérii koncertov v Česku navštívi David Koller spoločne s Agon Orchestra aj Bratislavu. Jediný slovenský koncert v rámci tohto unikátneho projektu sa uskutoční 13. apríla 2013 v bratislavskej Aegon aréne NTC.

Fanúšikov čaká lahôdka, ktorá sa pripravovala niekoľko rokov. Pôjde o prierez doterajšou hudobnou kariérou Davida Kollera v doprovode 30-členného Agon Orchestra pod vedením Petra Kofroňa. Spojenie vážnej a rockovej hudby sa nevidí každý deň, v programe zaznejú skladby zo sólových albumov aj z obdobia so skupinou Lucie.

Český rockový spevák, skladateľ a bubeník sa najviac preslávil práve ako líder rockovej legendy Lucie, ktorá tento týždeň potvrdila svoj návrat na scénu po sedemročnej odmlke. Veľké turné však kapela chystá až na rok 2014, preto sa Koller môže aj v roku 2013 venovať svojej úspešnej sólovej kariére. Počas nej vydal tri albumy, zatiaľ posledný s názvom Teď a tady vyšiel v roku 2010. Taktiež spolupracoval s mnohými poprednými českými a slovenskými umelcami ako Miro Žbirka, Lucie Bílá, Richard Muller, Pražský Výběr, Pavol Habera či Helena Vondráčková.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Michal Očovan z agentúry Vagaboond.

Ondřej Pýcha - Davidkoller.cz 

Súvisiaci interpreti: David Koller