Track slovenského producenta Jimmyho Pé Hudson River sa objavil v mixe amerického producenta Baauera pre magazín THUMP. Skladba pochádza z vlaňajšieho dvoj-EP Fake Fantasy vydaného na Jimmyho domovskom labeli Gergaz.

Američan Harry Bauer Rodrigues, známy ako Baauer, prednedávnom oznámil vydanie svojho nového albumu so stručným názvom Aa. O svetoznámom producentovi, ktorý stojí za senzáciou Harlem Shake, je tak opäť počuť viac. Už sa stihol objaviť aj v televíznej šou Jimmyho Fallona či spraviť mix pre magazín THUMP.

Práve v tomto energickom mixe sa po boku nezverejnených Baauerových trackov či tvorby RL Grime-a nečakane objavil aj track slovenského producenta Jimmyho - Hudson River. Ten sa nachádzal na Jimmyho minuloročnom double-EPčku Fake Fantasy, ktoré zožalo úspech hlavne vďaka spomínanému tracku. Vo svojich setoch ho pravidelne hráva aj Jimmyho idol The Gasslamp Killer (Burning Man, Boiler Room, Holy Ship atď.).

Pre slovenského producenta je to obrovská pocta - Baauer je ďalším hudobníkom, ku ktorému vzhliada. Nadšený Jimmy ale vôbec netuší, ako sa Baauer k jeho tracku dostal. Je dosť pravdepodobné, že tomu dopomohol spomínaný Gaslamp Killer, ktorý si to počas hrania Hudson River vždy poriadne užíval. Aj vďaka Jimmymu tak úspechov našich elektronických producentov na svetovej klubovej scéne pribúda, blahoželáme!

Vypočujte si Baauerov THUMP mix. Celý má približne 45 minút, Hudson River sa ozýva približne od 23. minúty. 



Zdroj: Gergaz
Foto: Katarína Bell